Isımak Isıtıcı ile Şap Kurutma

Isımak ısıtıcı ile şap kurutma görsel anlamda çok daha güzel bir zemine sahip olmanız için mutlak suretle yapmanız gereken bir ısıtıcı ile şap kurutma işlemdir.

Isımak Isıtıcı ile Şap Kurutma

Isımak ısıtıcı ile şap kurutma görsel anlamda çok daha güzel bir zemine sahip olmanız için mutlak suretle yapmanız gereken bir işlemdir.

Isımak cihazı ile şap kurutma sağlıklı, hızlı ve kontrollü bir şekilde yapılabilmektedir. Şap kurutma oldukça hassas bir işlem olduğundan dolayı bu işi yaparken profesyonel bir cihaz ve profesyonel eller gerekmektedir.

Isımak ısıtıcısıyla şap kurutma işleminin hızlı olmasının altında yatan gerçek cihazın ara vermeden çalışabilmesi ve bu çalışmayı gerçekleştirirken performansından ödün vermeden gerçekleştirebilmesidir.

Cihaz son teknoloji ile donatılmış olup, şap atılan alanda bulunmaması gereken ve şapa zarar verme ihtimali yüksek olan fazla neme sıcak hava vermek suretiyle yoğunlaştırıp suya dönüştürmektedir.

Suya dönüştürmüş olduğu nemi deposuna hapseden ısımak cihazı bu işlemi hızlı ve sürekli yapabildiği için inşaat sektöründe sıklıkla tercih edilmekte olan bir cihazdır.

Cihaz çalışma şekli gereği yüksek derecede sıcaklık vermektedir. Bu sıcaklığın şap yüzeyine direk olarak ve yakın mesafeden uygulanması şapı daha hızlı kurutmamakta aksine şapa zarar vermektedir.

Cihaz 100 metre mesafeden bile yüksek sıcaklıkta sıcak hava üfleyebildiğinden dolayı şap atılan alana doğru şekilde konumlandırılması gerekmektedir.

Bu konumlandırma işlemi uzman personeller tarafından yapılmalı ve kurutma işlemi tüm alana eşit mesafede ve eşit sürede uygulanmalıdır.

Eğer alan çok fazla büyükse eşit parçalara ayrılmalı ve ayrılan her eşit parça belirli bir mesafeden sağlıklı bir şekilde kurutulmalıdır.

Isımak cihazı ara vermeden çalışması sırasında ısınma yapmamakta ve yangın riski oluşmamaktadır. Ayrıca cihazın bir başka özelliği ise ara vermeden çalışma sırasında devamlı olarak bir kontrolöre ihtiyaç duymamasıdır.

Cihazın ara vermeden çalışması ancak deposuna bir tahliye hortumu bağlanmasıyla mümkün olabilmektedir.

Bu tahliye hortumu sayesinde ısımak cihazı yoğunlaştırarak suya dönüştürdüğü nemi emerek deposunda biriktirmeyecek ve tahliye hortumu sayesinde dışarı atacaktır.

Cihazın deposu dolduğunda cihaz kendisini güvenlik açısından riskli bir durum oluşturmama açısından durdurmakta ve deposu boşaltılıncaya kadar çalışmamaktadır. Bu durumda ekstra iş gücü ve ekstra zaman kaybını beraberinde getirmektedir.

Isımak ısıtıcı ile şap nemi alma cihazının sahip olduğu bir başka güzel özellik ise yüksek ve geniş alanlara yapılan şap uygulamalarında da kullanılabilecek şekilde tasarlanmış olmasıdır.

Kauçuk tekerlekleri sayesinde sadece itme gücü ile taşınabilen ve taşıma esnasında taşındığı zemine hasar vermeden yer değişiminin yapılması özellikle büyük alanlara atılan şapın kurutulmasını kolaylaştırmaktadır.

Cihaz normal şebeke elektriği ile çalışabilen bir cihazdır. Yüksek seviyede sıcak hava veriyor olmasına rağmen kullandığı elektrik son derece az olduğundan hem çevre hem de kullanıcı dostu olarak tabir edilebilecek bir şekilde tasarlanmıştır.

Firmamız aracılığı ile temin edebileceğiniz ısımak şap kurutma cihazını satın alabileceğiniz gibi küçük alanlarınızda kısa sürecek işlerinizde kullanabilmek için günlük olarak kiralayadabilirsiniz.

Kiralama işlemi için herhangi bir ulaşım masrafı ödemeden cihaz vereceğiniz adrese teslim edilmekte ve kullanımı hakkında gerekli tüm bilgilendirilmeler ve püf noktaları uygulamalı bir şekilde gösterilmektedir.

Cihaz teslimi için adresinize gelen uzman personellerimiz tarafından cihazın gerekli olabilecek tüm aparatları da tarafınıza iletilecek olup cihazın doğru şekilde konumlandırılması ve cihazdan maksimum verimin alınabilmesi için uzman personellerimiz her türlü desteği siz değerli müşterilerimize vereceklerdir.

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmakta olan firmamız Türkiye’nin her yerine kurutma cihazı temini yapabilmekte ve şapınızın kuruması için her türlü desteği tarafınıza sağlayabilmektedir.

Isımak ısıtıcı ile şap kurutma işlemi yapılmadan şap atılan alanın üzerine farklı uygulamalar yapılması yapılan uygulamaları işlevlerini yerine getirememesine sebep olacak ve malzemelerin zamanla deforme olmasını sağlayacaktır.

Bu sebeple ısımak cihazı dışında herhangi bir farklı yöntem ya da farklı bir cihaz ile kurutma yapmanız istenmeyen olaylara, zaman, emek ve prestij kaybına neden olacaktır.

Isımak ısıtıcı ile şap nemi kurutma sağlıklı, kontrollü, hızlı ve şapın olması gereken forma ulaşmasını sağlayabilen bir cihazdır.

Cihazı temin için ödediğiniz maliyetin karşılığını fazlasıyla alacağınızı ve şapınızın istediğiniz şekilde kurutulacağını firma olarak sizlere garanti etmekteyiz. Bu garantinin gücünü ise cihazımın gücü ve uzman personellerimizin tecrübesinden almaktayız.

Isımak ısıtıcı ile şap kurutma işlemini gerçekleştirmek için firmamız ile bağlantıya geçmeniz ve cihazın gelmesini istediğiniz adres bilgileriniz ile şap kurutma işlemini yapılacağı alanın tahmini olarak metraj bilgilerini bizimle paylaşmanız yeterli olacaktır.