Kiralık Isımak Isıtıcı

Kiralık Isımak Isıtıcı ile nem, rutubet ve ıslanmış olan tüm alanlarınızın sağlıklı bir şekilde nem alma kurutma işlemlerini kısa bir sürede gerçekleştiriyoruz.

Kiralık Isımak Isıtıcı

Kiralık Isımak Isıtıcı ile nem ve rutubet almış tüm alanlarınızın sağlıklı bir şekilde nem alma kurutma işlemlerini kısa bir sürede gerçekleştirebilirsiniz.

Nemlenmeyi fark ettiğiniz andan itibaren müdahale edilmediği her gün kendisini daha çok belli edecek ve başta görsel olarak kötü görüntülere sebep olmakla birlikte belirli bir süre duyusal anlamda da kötü kokuların ortaya çıkmasına neden olacaktır.

Bu duruma neden olan birden fazla sebep olmasına rağmen en başlıca sebepler nemlenme olayının yaşandığı binanın yalıtımsal olarak eksikliklere sahip olmasıdır.

Bina yapılırken kullanılan yalıtım malzemesinden, bina yapılırken nem kurutma işleminin hiç yapılmamasıdır.

Özellikle inşaat halinde yeni yapım aşamasında olan binalarda kiralık ısımak kullanarak ilerleyen dönemler için binanın nemlenme sorunu yaşamasına engel olunabilmektedir.

Nemlenme olayının sebepleri olarak yukarıda saydığımız sebepler dışında doğa olayları da nemlenme olayının ortaya çıkmasına ya da nemlenme olayının daha hızlı ilerlemesine sebep olabilmektedir.

Ayrıca binanızda bulunan su sızıntıları da lokal nemlenme olaylarının görülmesine neden olabilir.

Su sızıntısı gibi durumların olduğu anlaşıldığında nem kurutma olayını gerçekleştirmeden önce su sızıntısının nerden kaynaklandığını tespit etmek gerekmektedir.

Eğer su sızıntısını tespit etmeden ısımak ısıtıcı yardımıyla nem kurutma işlemi gerçekleştirilirse nemlenme kısa süre sonra kendisini tekrardan gösterecek ve bu durum ısıtıcının bir işe yaramadığı izlenimine kapılmanıza neden olacaktır.

Ancak sızıntı tespit edilip giderildikten sonra uygulanacak işlem kesinlikle sonuç verecek ve nem sorunundan sizi kurtaracaktır.

Nemlenme sorununuzu çözmek için illa bir ısıtıcı almanız da gerekmemekte.

Kiralama yöntemi ile belirli bir zaman aralığı ya da belirli bir dönem aralığı için cihazı edinip sorununuzu çözebilirsiniz. Kiralama için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Ancak kiralama işlemini gerçekleştirmeden önce nemlenmenin neden kaynaklandığını ve nasıl bir kurutma cihazının sizin işinizi göreceğini belirlemeniz gerekmektedir.

Örneğin; nemlenme sorunu yaşadığınız yerde elektrik alabileceğiniz bir alan bulunmuyorsa ısımak mazotlu ısıtıcı kiralaması yapmanız gerekmektedir.

Bunun için sahip olmanız gereken tek şey ısıtıcıyı çalıştırabilmek için gerekli olan mazot olacaktır.

Cihazın size ulaşımı ve nasıl kullanılması gerektiği firmamız personelleri tarafından yapılacak ve dikkat edilmesi gereken hususlar tarafınıza aktarılacaktır.

Eğer elektrik ile ilgili herhangi bir probleminiz yoksa mazotlu ısıtıcımıza göre daha etkili ve kullanışlı olan ısımak elektrikli ısıtıcı cihazımızı tercih edebilirsiniz.

Kiralık ısımak ısıtıcı cihazımız nemlenme sorununuza kısa sürede çözüm olacağı gibi bir daha nemlenme sorununuza da yaptığı uygulama sayesinde büyük ölçüde engel olmaktadır.

Cihazımız nemlenme olayını ortamda bulunan ısı dengesini sağlayıp nemin tamamen yoğunlaşmasını sağlayarak çözüme kavuşturmaktadır.

Nem yoğunlaştıktan sonra tamamen bir suya dönüşecek ve cihazımızın içerisinde entegre olmuş olan su ünitesi yardımıyla bu su ortamdan uzaklaştırılacaktır.

Geriye ise sadece nemden dolayı kötü olmuş sıvanın kazınıp tekrar badana ve boya işlemlerinin yapılması kalacaktır.

Cihazımız sadece inşaatı tamamlanmış olan binalarda değil inşaat halinde olan binalarda da kullanılabilmektedir.

Hatta inşaat halinde olan bir binada nemlenme sorunu kiralık ısımak ısıtıcı cihaz ile tamamen ortadan kaldırıldıktan sonra o binada dış etkenlere bağlı herhangi bir nemlenme sorunu yaşanması neredeyse imkânsızdır.

Çünkü bina yapım aşamasında nemlenme giderilmiş ve nemlenmeye sebep olan yalıtımsal eksiklikler tespit edilerek gerekli önlemler alınmıştır.

Ayrıca nemlenme sorunu giderilirken inşaat çalışmalarına ara vermeye de gerek bulunmamaktadır.

Nemlenme sorunu yaşadığınız alanın büyüklüğü ne olursa olsun her boyutta nemlenme sorununu firmamızdan kiralayabileceğiniz cihazımız ile çözüme kavuşturabilirsiniz.

Cihazın kullanımı ile ilgili deneyimli ve uzman ekibimiz size gerekli bilgiyi verecek ve cihazdan mümkün olan en üst seviye hizmeti almanız için yardımcı olacaklardır.