Isımak ile Şap Nemi Kurutma

Isımak ile şap nemi kurutma işlemlerinizi firmamızdan satın alabileceğiniz ya da kiralayabileceğiniz ısımak cihazlarımız ile kurutma işlemi yapabilirsiniz.

Isımak ile Şap Nemi Kurutma

Isımak ile şap nemi kurutma işlemlerinizi firmamızda satın alabileceğiniz ya da kiralayabileceğiniz ısımak cihazlarımız ile gerçekleştirebilirsiniz.

Isımakla şap nem kurutma son derece hızlı ve sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Bu sayede şapın üzerine uygulanacak olan maddeler çok daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde uygulanabilmektedir.

Isımak ısıtıcı şap nemi kurutma cihazı sahip olduğu yüksek üfleme gücü sayesinde şapı yüzeysel olarak değil zemine yakın alandan yüzeye kadar katman katman kurutma işlemini gerçekleştirmekte ve bu işlemi yaparken son derece hızlı çalışmaktadır.

Isımak cihazı kolay kullanımının yanı sıra ara vermeden çalışabilmesi ile inşaat sektöründe sıklıkla tercih edilmekte olan bir kurutma cihazıdır.

Şap kurutma işlemi son derece hassas bir iş olmakla birlikte kurutma işlemi yapılırken de acele edilmemeli ve kontrolü bir şekilde kurutulmalıdır. Bu kontrollü işlemin yapılabilmesi için cihazın şap uygulanmış alana doğru bir şekilde yerleştirilmiş olması gerekmektedir.

Burada bahsettiğimiz doğru yerleştirme şap atılmış alanın tamamını kapsayacak ve bütün alana eşit bir şekilde sıcaklığını yayabilecek bir yere yerleştirilmelidir.

Eğer alan gereğinden fazla büyük ise, doğru şekilde parsellere bölünmeli ve bu parseller aynı sıcaklıkta ve eşit sürelerde kurutulmalıdır.

Bu kurutma işlemi bu şekilde yapılmadığı takdirde şap üzerinde oluşan nem zamanla şapın derinliklerine inecek ve şap atılan zemini de etkileyecektir.

Ayrıca eğer bir taraf çok fazla kurutulur bir taraf çok az kurutulur ise az kurutulan alanda kalan ıslaklık zamanla çok kurutulan alana sirayet edecek ve kurutma işlemi için harcanan emek boşa giderek şap atılan zeminde nemlenme ve rutubetlenme sorunları baş gösterecektir.

Şap uygulaması yapılan alanların üzerinden hepimiz en az bir kere yürümüşüzdür. Bu alanların başında hastaneler, alışveriş merkezleri, kapalı spor salonları ve kapalı garajlar gelmektedir.

Şap uygulaması zeminlerin pürüzsüz ve çok daha parlak olmasını sağlamaktadır. Şap uygulaması genel anlamda görsel olarak güzel bir görüntü elde edilmek istenen tüm alanlarda yaygın olarak uygulanmakta olan bir işlemdir.

Ancak şap kurutma uygulamasının öncesinde yapılması gereken birkaç işlem bulunmaktadır. Öncelikle şap uygulaması yapılacak olan alanın toz ve kirden arındırılmış olması, bu alanda nemlenme, rutubetlenme ve ıslaklık sorunları yaşamıyor olması ve sağlıklı bir şekilde kurutulması gerekmektedir.

Isımak ısıtıcı ile şap nemi kurutma işleminin yapılması ilerleyen zamanlarda şap atılan alanda rutubetlenme olmasının önüne geçmekte ve üzerine yapılacak olan diğer uygulamaların çok daha sağlıklı bir şekilde uzun yıllar boyunca kullanılabilmesini sağlamaktadır.

Isımak cihazı ara vermeden çalışabilme özelliği sayesinde şap atılan alanı çok kısa sürede kurutabilmektedir. Cihaz bu ara vermeden çalışma esnasında performansından bir şey kaybetmemekte ve motorunda ısınma olmamaktadır.

Taşınabilir olma özelliği sayesinde geniş ve yüksek alanlarda rahatlıkla kurutma işleminizi gerçekleştirebilmektedir. Taşınabilir özelliği sadece basit bir itme gücü ile yapılabilmekte olup, taşıma esnasında zemin üzerinde herhangi bir hasar ve leke bırakmamaktadır.

Cihaz bunu da kauçuk tekerlekleri sayesinde yapabilmektedir.

Isımak ile şap nemi kurutma işlemini gerçekleştirmek için firmamız ile irtibata geçmeniz ve bu irtibat sırasında cihazı istediğiniz adres bilgileriniz ile cihazı kullanacağınız alan büyüklüğü bilgilerini bizimle paylaşmanız şap atılan alana uygun kapasiteye sahip bir cihazın adresiniz kadar gelmesini sağlayacaktır.

Cihaz teslimi sırasında kullanım hakkında uygulamalı bir gösterim yapılmakta ve gerekli tüm bilgiler tarafınıza iletilmektedir.

Ayrıca cihazın ara vermeden çalışması için gerekli olan orijinal aparatları da cihazın teslimi sırasında uzman personellerimiz tarafından iletilmektedir.

Müşteri memnuniyeti esaslı çalışmakta olan firmamız aracılığı ile ısımak cihazlarını satın alabileceğiniz gibi kısa kullanımlarınız için kiralama yöntemimizi de kullanabilirsiniz.

Ayrıca ısımak cihazlarının doğru şekilde konumlandırılabilmesi için gerekli tavsiyeler ve cihazın doğru şekilde konumlandırılabilmesi için uzman personellerimiz yardımcı olacaklardır.

Isımak cihazı ile şap nem kurutma işleminizin sağlıklı, kontrollü ve hızlı bir şekilde tamamlanabilmesi için her türlü hizmet ve desteği vermeye hazır olan firmamız, ısımak cihazının sahip olduğu güç ve uzman personellerimizin tecrübeleri ile kurutma işlemlerinizi tahmin ettiğiniz süreden çok daha kısa bir zaman içerisinde tamamlamaktadır.

Isımak ile şap nemi kurutma işlemini gerçekleştirdiğinizde hem şap uygulamasından istediğiniz verimi alır, hem de üzerine uygulanan diğer malzemelerin deforme olmadan uzun süre kullanılmasını sağlayabilirsiniz.