Sıva Kurutma Cihazı

Sıva Kurutma Cihazı yüksek üfleme gücüyle inşaat alanlarında sıva nemi alma kurutma süresini inşaat yapımı aksamamak için diğer işlerin gidişatları hızlandırır.

Sıva Kurutma Cihazı

Sıva Kurutma Cihazı yüksek üfleme gücüyle inşaat alanlarında sıva nemi alma kurutma süresini inşaat yapımı sırasında aksamamak için gidişatı hızlandırmak için kullanılmaktadır.

Özellikle sıva yapımı esnasında oluşabilecek nemlenme sorununa karşı önlem almak amacıyla kullanılmaktadır.

Sıva kurutma cihazları sadece inşaat halinde olan binalarda değil, yapımı tamamlanmış olan binalarda yaşanacak nemlenme sorunlarına ya da yapımı tamamlanan binaların bir kısmında yapılan dış restorasyon çalışmaları sırasında da kullanılabilmektedir.

Binaların yapım aşamasında her ne kadar su gereksinimi fazlasıyla olmaktaysa da binaların su alarak nemlenme sorunu ile karşılaşması binalar açısından istenmeyen bir durumdur.

Nemlenme fark edilmezse eğer binayı içten içe sarabilir ve sinsi bir şekilde ilerleyerek binanın çürümesine sebep olabilir.

Bu sebeple binalar gerek yapım aşamasında gerek yapı halinde iken su ile haddinden fazla temas etmesi uygun olmamaktadır. Bu su ile fazla temasa yağmur sularını da içermektedir.

Dış etken olarak adlandırabileceğimiz yağmur suları, eğer binanın yapım aşamasında izolasyon ve sıva yapımı yeteri kadar sağlam ve sağlıklı yapılmadı ise nemlenme sorununun sebebi yağmur suları da olabilmektedir.

Nemlenme sorunu dönemsel olarak ortaya çıkan bir durum olabilmektedir. Bu sorunu aşmak için kurutma cihazı kullanımı her bakımdan sorununuzu ortadan kaldırmak için yeterli olmaktadır.

Sıva kurutma cihazı kiralama yöntemimiz sayesinde dönemsel olarak yaşadığınız nemlenme sorununuza ya da inşaat halinde olan binalarda sıva hemen kurumayacak ama sıva kurutma işlemlerini gerçekleştirmek için kurutma cihazı ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Elbette nemlenme sorunu sadece yağmur sularından değil, bina içerisinde bulunan su borularından sinsi bir şekilde sızan sulardan da kaynaklanabilmektedir.

Su borularında meydana gelebilecek küçük bir çatlak binanın su almasına sebep olabileceği gibi, bu su alma sorununa çözüm bulunamadığında küçük bir sorun devasa bir probleme dönüşebilmekte ve nemlenme binayı yaşanmaz bir hale getirebilmektedir.

Kurutma cihazlarımız her ortamda rahatlıkla çalışabilme özelliğine sahip olmakla birlikte, özellikle inşaat ortamlarında bulunan toz, toprak gibi dış etkenlere oldukça dayanıklıdır.

Ayrıca çalışmak için sarf ettiği yakıt ya da enerjinin tamamını ısı enerjisine dönüştürebilmesiyle oldukça ekonomik bir cihazdır.

Kiralama yöntemi ile sıva kurutma cihazı temin etmek istediğiniz de firmamız ile irtibata geçmeniz ve cihazımızı nerede kullanacağınızı söylemeniz yeterli olacaktır.

Cihazı teslim etmeye gelecek olan teknik personel görevlimiz cihazı nasıl kullanmanız gerektiğini ve cihazdan en yüksek verimi nasıl alacağınıza dair küçük ipuçlarını da tarafınıza iletecektir.

Sıva kurutma makinesi sağlayacağı kullanım kolaylığı ve yüksek kurutma gücü sayesinde sıva kurutma işlerinizi ve nemlenme sorunlarınızı çok kısa bir sürede çözerek bu sorundan tamamen kurtulmanızı sağlamaktadır.

Taşınabilir olma özelliği sayesinde engebeli alanlarda dahi zorlanmadan kullanılabilecek olan kurutma cihazlarımız sabit çalışma özelliğine de sahiptir.

Ayrıca cihazımız yaşam alanı olarak kullanılan alanlarda yaşam kalitesini en ufak bir şekilde etkilemeden sessiz bir şekilde çalışabilmektedir.

Cihazımızı isterseniz yatay isterseniz dikey bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca kurutma cihazımız uzun süreler boyunca çalışması performansında en küçük bir düşüş gözlemleyebilmek mümkün değildir. 

Sıva kurutma cihazı firması olarak bünyemizde bulunan makinelerimiz hem yakıt hem de elektrik enerjisi ile çalışmaktadır.

Eğer kullanacağınız alanda elektrik enerjisini kullanacak durumunuz yok ise bu durumu firmamız bildirdiğiniz takdirde makinelerimiz arasından yakıt enerjisi ile çalışabilen bir makine temini tarafınıza yapılacaktır.

Sıva kurutma cihazı temini yapabilmek için firmamız ile irtibata geçip cihazı ne için kullanmak istediğinizi ve kullanacağınız alanın büyüklüğünü bize bildirmeniz halinde cihaz mümkün olan en kısa zamanda istediğiniz alana tarafımızca getirilecek ve kullanıma hazır bir şekilde teslim edilecektir.

#sıvakurutmacihazı #sıvakurutma #sıvanemkurutmacihazı #kiralıksıvakurutmacihazı #satılıksıvakurutmacihazı